Xongi-Pedia

Het laagveld van Zuid Afrika heeft een grote rijkdom in de vorm van natuur. Sterker nog het is dé plek op aarde waar de meeste zoogdiersoorten op één plek te vinden zijn. Veel mensen denken aan zoogdieren als men het over dieren heeft, maar in het laagveld leven ook ontzettend veel vogels, reptielen, amfibieën en de kleinere dierklassen, zoals arachnids, athropods, insecten en weekdieren. Naast de fauna biedt het laagveld ook prachtige flora in de vorm van bomen, planten, bloemen en grassen.

Er bestaan per klasse schitterende boeken met alle informatie die u maar wenst, maar nergens is één overzicht van alle flora en fauna in het Greater Kruger National Park. Vandaar onze eigen encyclopedie oftewel de Xongi-Pedia, zodat u op één website alle flora en fauna kunt vinden die te vinden is in het laagveld en weet wat u kunt verwachten als u verblijft bij Xongile Lodge. Het is de manier om uw reis naar Zuid Afrika voor te bereiden en het is de manier om na uw reis na te genieten van al het moois.

Op de website zijn de foto's, de namen per organisme weergegeven, maar er is nog zoveel meer te vertellen.

Voor elke nacht dat u bij Xongile Lodge verblijft ontvangt u een inleg, naar keuze, cadeau om zo uw eigen Xongi-Pedia samen te stellen.

Xongi-Pedia

FLORA

FAUNA

Xongile Lodge

Absorb the Exquisiteness of Nature