Xongi-Tings

Xongi-Tings is afgeleid van het Engelse woord Sightings en hiermee geeft men aan welke dieren gezien zijn.

Voor u

Er zijn meer dan 2000 verschillende dieren te vinden in het Greater Kruger National Park. Om bij te houden welke dieren u gezien heeft tijdens uw verblijf in Xongile Lodge krijgt u een exemplaar van de Xongi-Tings cadeau. Dit is een handig boekje gemaakt van natuurlijke materialen wat u kunt meenemen als u op game drive gaat (of zelfs als u geniet in de rustgevende tuin van de lodge) om vast te leggen welke dieren u gespot heeft en welke dieren u nog graag zou willen zien.

Onze Xongi-Tings

Zelf houden wij de Xongi-Tings ook bij. Elke week houden wij bij welke dieren wij zien. Van grote bekende dieren tot de kleine creepy crawlies waar menigeen nog nooit van gehoord heeft. Op deze manier kunt u waar u ook ter wereld bent meegenieten van al het moois dat het laagveld te bieden heeft.

Xongi-Tings nu

Omdat wij natuurlijk nog niet in Zuid Afrika wonen en werken, maar jullie wel willen laten zien hoe de Xongi-Tings werkt zullen wij elke week bij houden welke dieren er gespot worden in SafariLive, op de Djuma webcam en bij Africam. SafariLive is een online live safari programma waarin u op afstand een game drive kunt beleven. Dit is tevens het programma waar wij Xongile hebben leren kennen. De Djuma webcam staat gericht op een van de waterplaatsen in Djuma, waardoor u kunt zien welke dieren er langs komen om wat te drinken of een lekker (modder)bad te nemen. Tot slot biedt Africam vijf webcams aan in Balule Nature Reserve, de Sabi Sands en Tembe Elephant Park. De combinatie van deze platforms geven een goed beeld van het leven in het Afrikaanse laagveld.

Xongile Lodge

Ontdek nu zelf het Laagveld van Zuid Afrika